Instalaciones

Instal·lacions

En Soliclima tenim una àmplia experiència en el desenvolupament, instal·lació i manteniment de projectes basats en les energies renovables i l'eficiència energètica.

Perquè puguis conèixer millor els nostres productes i serveis, et convidem a consultar algunes de les instal·lacions que hem realitzat.

Instal·lacions Aigua calenta solar

Aigua calenta solar a València

La instal·lació s'ha realitzat per a un complex de 32 habitatges adossades, cada habitatge disposa d'un termosifón Soliclima de 200 litres.

Instal·lació destacada
Plaques solars a Tarragona
Plaques solars a Tarragona Energia solar a Tarragona

Aigua calenta mitjançant energia solar per a indústria a Tarragona

L'aigua calenta solar en les empreses

No només els habitatges poden beneficiar-se de la producció d'aigua calenta mitjançant energia solar. També moltes empreses poden estalviar costos mitjançant l'aprofitament d'aquesta renovable.

Empreses on és necessari oferir aigua calenta i/o dutxes a clients o treballadors s'interessen cada vegada més per aquest tipus d'instal·lacions. Per exemple hotels, hostals, hospitals o poliesportius. En aquest cas és una empresa situada en una nau industrial la qual va sol·licitar els nostres serveis per a instal·lar-los energia solar tèrmica. D'aquesta forma, cobrixen la seva demanda d'aigua calenta per a lavabos i dutxes gairebé al 100% al llarg de tot l'any, amb el consegüent estalvi de costos.

Idiomes
Segueix-nos