Instalaciones

Instal·lacions

En Soliclima tenim una àmplia experiència en el desenvolupament, instal·lació i manteniment de projectes basats en les energies renovables i l'eficiència energètica.

Perquè puguis conèixer millor els nostres productes i serveis, et convidem a consultar algunes de les instal·lacions que hem realitzat.

Instal·lacions Aigua calenta solar

Aigua calenta solar a València

La instal·lació s'ha realitzat per a un complex de 32 habitatges adossades, cada habitatge disposa d'un termosifón Soliclima de 200 litres.

Instal·lació destacada
Calefacció solar a l'Anoia
Calefacció solar a l'Anoia Plaques solars a Anoia Instal·lació solar a l'Anoia Energia solar a l'Anoia

Aigua calenta solar i calefacció a Montserrat, Anoia

Energia solar tèrmica: la sala de màquines

L'energia solar tèrmica no cobreix al 100% la demanda d'aigua calenta calefacció al llarg de tot l'any.

És necessari disposar d'un sistema auxiliar, com una caldera, que eleva la temperatura de l'aigua quan l'energia solar no arriba a aquest 100%. A més la instal·lació solar, sempre que no es tracti d'un termosifónico, és complexa i necessita d'una sala de màquines on instal·lar alguns dels seus components. En aquesta sala veiem en una imatge la caldera de gas, el dipòsit d'aigua -denominat acumulador perquè acumula la calor, funcionant com un termo-, el grup de bombament, que és l'aparell amb relojitos situat sobre el acumulador, els circuits hidràulics i els gots d'expansió.

Un got d'expansió serveix per a absorver el cabal de volum sobrant d'aigua quan a causa del calor, el volum augmenta. És així un sistema de seguretat del circuit hidràulic. Els gots d'expansió són els dipòsits petits que veiem en la imatge, dos blancs i un vermell, corresponents a diferents sistemes hidràulics.

Idiomes
Segueix-nos