Instalaciones

Instal·lacions

En Soliclima tenim una àmplia experiència en el desenvolupament, instal·lació i manteniment de projectes basats en les energies renovables i l'eficiència energètica.

Perquè puguis conèixer millor els nostres productes i serveis, et convidem a consultar algunes de les instal·lacions que hem realitzat.

Instal·lacions Aigua calenta solar

Aigua calenta mitjançant energia solar en Besalu + instal·lació elèctrica

L'energia solar tèrmica no s'utilitza únicament per a generar aigua calenta d'ús domèstic. També pot aprofitar-se per a processos productius, per exemple per a escalfar aigua utilitzada per a rentar les instal·lacions agropecuàries.

Aigua calenta solar i calefacció a Montserrat, Anoia

Energia solar tèrmica: la sala de màquines

Aigua calenta solar i climatització de piscines

L'energia solar pot aprofitar-se per a climatizar piscines

Aigua calenta mitjançant energia solar per a indústria a Tarragona

L'aigua calenta solar en les empreses

ACS en casa unifamiliar de Calafell

Aigua calenta mitjançant energia solar i Bomba de calor a Tarragona

Com funciona l'energia solar tèrmica ?

Aigua calenta solar a València

La instal·lació s'ha realitzat per a un complex de 32 habitatges adossades, cada habitatge disposa d'un termosifón Soliclima de 200 litres.

Aigua calenta solar mitjançant termosifón en Gandía

El sistema termosifónico és la forma més senzilla de generar aigua calenta mitjançant energia solar

Instal·lació destacada
Panells solars sobre el terra
Panells solars sobre el terra Col·lectors solars sobre el terra

Aigua calenta solar i climatització de piscines

L'energia solar pot aprofitar-se per a climatizar piscines

Tots sabem que el sol no brilla durant tot l'any per igual. A l'hivern lluïx menys, i això no es deu únicament que vegem més dies coberts; la inclinació de la Terra va variant durant les estacions. A l'estiu els llamps de sol incideixen de forma més perpendicular, i a l'hivern ens donen més de reüll, disminuint el seu poder calorífico.

Per aquest motiu, a l'hora de realitzar una instal·lació solar, és necessari dimensionarla perquè funcioni de forma òptima a l'hivern, és a dir, posar unes plaques que ens cobreixin la demanda a l'hivern, però que ens sobraran a l'estiu, quan el sol escalfa més i, a més, nosaltres necessitem l'aigua menys calenta per a dutxar-nos. Això significa que la calor de més que tenim a l'estiu necessitem controlar-lo d'alguna manera. Normalment el controlador solar de la instal·lació ja soluciona aquesta qüestió de forma automàtica, regulant la temperatura interna del acumulador, però en el cas d'existir una piscina en l'habitatge on s'instal·la l'aigua calenta, l'excés de calor pot aprofitar-se per a calefactar una piscina externa, allargant així la temporada de bany.

Idiomes
Segueix-nos