Instalaciones

Instal·lacions

En Soliclima tenim una àmplia experiència en el desenvolupament, instal·lació i manteniment de projectes basats en les energies renovables i l'eficiència energètica.

Perquè puguis conèixer millor els nostres productes i serveis, et convidem a consultar algunes de les instal·lacions que hem realitzat.

Instal·lacions Calderes de gas

Caldera de gas d'alt rendiment

Un 109% de rendiment. I com pot rendir més del que es consumeix ?

Caldera de gas en Castelldefels

Caldera de gas per a calefacció en Barcelona

Climatització mitjançant calderes de gas + Aigua calenta solar + aigües pluvials per a gran indústria

L'energia solar tèrmica s'utilitzarà per a dotar d'aigua calenta les dutxes, banys i cuina d'aquest centre, on treballen gairebé dues-centes persones. Soliclima ha realitzat a més altres dues instal·lacions: la climatització dels 40.000 m2 de la planta, per al que han estat necessàries dues calderes de 300 KW cadascuna, i un sistema de recuperació de les aigües pluvials, que s'aprofitaran per a regar les zones enjardinades.

Caldera de gas d'alt rendiment + aigua calenta + calefacció + climatització de piscina en Sant Cugat

En la tercera imatge veiem una part de la tornada invertida utilitzat en el camp solar; consisteix a estendre la canonada fins al col·lector més allunyat i començar a introduir l'aigua en ell, per a passar posteriorment al següent més proper i així successivament. D'aquesta forma s'elimina el problema de falta de pressió per a les últimes files de col·lectors si es comencés a injectar l'aigua primer en les files més properes.

Caldera de condensació + aigua calenta + calefacció terra radiant a Lleida

Eficiència energètica i energia solar a Lleida

Caldera d'alt rendiment a gas + aigua calenta i calefacció solar a Madrid

En aquesta ocasió podem veure una instal·lació d'aigua calenta sanitària (ACS) per a un habitatge de 200 metres quadrats i 4 persones.

Instal·lació destacada
Col·lectors solars a Lleida
Col·lectors solars a Lleida Plaques solars a Lleida

Caldera de condensació + aigua calenta + calefacció terra radiant a Lleida

Eficiència energètica i energia solar a Lleida

Aquesta instal·lació presenta una combinació energètica pràcticament perfecta des del nostre criteri.

En primer lloc, utilitza l'energia solar tant per a generar aigua calenta com per a la calefacció. Com sistema auxiliar de generació de calefacció, utilitza una caldera de condensació, que és una caldera de gas d'alt rendiment, gràcies a que extreu la calor del fum de la combustió per a aprofitar-lo per a la calefacció, cosa que altres calderes no fan.

Com sistema distribuïdor de la calefacció s'utilitza el sòl radiant. Aquest sistema serveix també per a refrigerar, però donada la latitud i altitud de la instal·lació, el client no va considerar necessari aprofitar aquesta qualitat. El sòl radiant té diversos avantatges sobre la calefacció a través de radiadors, no només la seva capacitat de refrigerar. Atès que consisteix en un circuit hidràulic que discorre sota el sòl de les habitacions, no limita la distribució dels mobles. Molt més important són el seu confort i eficiència. Necessita una temperatura més baixa que la calefacció per radiadors, amb el consegüent estalvi de combustible, i a més la calor es troba molt més prop del cos de l'usuari.

Idiomes
Segueix-nos