Instalaciones

Instal·lacions

En Soliclima tenim una àmplia experiència en el desenvolupament, instal·lació i manteniment de projectes basats en les energies renovables i l'eficiència energètica.

Perquè puguis conèixer millor els nostres productes i serveis, et convidem a consultar algunes de les instal·lacions que hem realitzat.

Instal·lacions Calderes de gas

Caldera de gas d'alt rendiment

Un 109% de rendiment. I com pot rendir més del que es consumeix ?

Caldera de gas en Castelldefels

Caldera de gas per a calefacció en Barcelona

Climatització mitjançant calderes de gas + Aigua calenta solar + aigües pluvials per a gran indústria

L'energia solar tèrmica s'utilitzarà per a dotar d'aigua calenta les dutxes, banys i cuina d'aquest centre, on treballen gairebé dues-centes persones. Soliclima ha realitzat a més altres dues instal·lacions: la climatització dels 40.000 m2 de la planta, per al que han estat necessàries dues calderes de 300 KW cadascuna, i un sistema de recuperació de les aigües pluvials, que s'aprofitaran per a regar les zones enjardinades.

Caldera de gas d'alt rendiment + aigua calenta + calefacció + climatització de piscina en Sant Cugat

En la tercera imatge veiem una part de la tornada invertida utilitzat en el camp solar; consisteix a estendre la canonada fins al col·lector més allunyat i començar a introduir l'aigua en ell, per a passar posteriorment al següent més proper i així successivament. D'aquesta forma s'elimina el problema de falta de pressió per a les últimes files de col·lectors si es comencés a injectar l'aigua primer en les files més properes.

Caldera de condensació + aigua calenta + calefacció terra radiant a Lleida

Eficiència energètica i energia solar a Lleida

Caldera d'alt rendiment a gas + aigua calenta i calefacció solar a Madrid

En aquesta ocasió podem veure una instal·lació d'aigua calenta sanitària (ACS) per a un habitatge de 200 metres quadrats i 4 persones.

Instal·lació destacada
Caldera de condensación
Caldera de condensación Caldera de alt rediment

Caldera de gas d'alt rendiment

Un 109% de rendiment. I com pot rendir més del que es consumeix ?

Doncs la resposta és ben senzilla. Perquè, al contrari que la resta de les calderes, aprofita la calor residual del fum per a la calefacció, pel que el fum emès surt a una temperatura molt més baixa de l'habitual. L'estalvi de combustible pot suposar el 40% al llarg de l'any. A més, aquesta marca ha desenvolupat un procediment de combustió en el qual la flama va cap avall, amb el que s'aconsegueixen temperatures més elevedas, estalviant així mateix combustible.

Idiomes
Segueix-nos