Instalaciones

Instal·lacions

En Soliclima tenim una àmplia experiència en el desenvolupament, instal·lació i manteniment de projectes basats en les energies renovables i l'eficiència energètica.

Perquè puguis conèixer millor els nostres productes i serveis, et convidem a consultar algunes de les instal·lacions que hem realitzat.

Instal·lacions Calderes de gasoli

Caldera de gasoli a Alacant

Una de les nostres calderes d'alt rendiment en la província d'Alacant

Caldera de gasoli d'alt rendiment -o sota consum

Un altre dels nostres exemples d'aprofitament de l'energia solar tèrmica en combinació amb calderes d'alt rendiment.

Caldera de gasoli, aigua i calefacció solar i sòl radiant en Ribelles

Caldera de gasoli d'alt rendiment + Aigua calenta solar + calefacció solar a Petrer, Alacant

L'energia solar no cobreix la calefacció al 100% durant els dies d'hivern. Per aquest motiu, és necessari mantenir un equip auxiliar que garanteixi la cobertura de l'energia de forma independent a les condicions climàtiques.

Caldera de gasóil d'alt rendiment + aigua calenta solar + terra radiant en el Baix Llobregat

La terra radiant és el sistema més confortable que existeix com forma de calefacció i refrigeració. És semblat a les glòries utilitzades a Castella doncs funciona segons el mateix principi, encara que lògicament, és un sistema modern i tecnològicament d'allò més avançat.

Caldera de gasoli + aigua calenta mitjançant energia solar amb tubs de buit a Abrera, Barcelona

Plaques, mòduls, panells i col·lectors

Caldera de gasoli en Vilariño, Orense

Caldera de gasoli d'alt rendiment + aigua calenta + calefaccion solar

Existeixen dos tipus d'energia solar, fonamentalment.

Instal·lació destacada
Caldera de gasoli a Abrera
Caldera de gasoli a Abrera Energia solar a Abrera Plaques solars a Abrera Panells solars a Abrera Instal·lació solar a Abrera Aigua solar a Abrera Sistema hidràulic a Abrera

Caldera de gasoli + aigua calenta mitjançant energia solar amb tubs de buit a Abrera, Barcelona

Plaques, mòduls, panells i col·lectors

Existeixen diverses denominacions per a les plaques utilitzades en energia solar. Algunes són sinònims i unes altres no.

Panell i placa són sinònims, i ambdós poden referir-se tant a plaques utilitzades per a generar aigua calenta (energia solar tèrmica) o per a generar electricitat (energia solar fotovoltaica) Els mòduls es refereixen només als fotovoltaics, i els col·lectors són només utilitzats per a designar a les plaques que s'utilitzen en energia solar tèrmica.

Els mòduls fotovoltaics actuals es basen en la seva major part en un semiconductor de silici, encara que estan sorgint noves alternatives que probablement substituiran a mitjà termini a aquesta opció, que planteja el problema de l'escassesa del material.

Els col·lectors solars són un compartiment a través del com discorre un circuit hidràulic tancat que després arriba al dipòsit d'aigua potable i transmet la calor generada en els col·lectors. Existeix una variant, els col·lectors -plaques o panells- de tubs de va buidar. El seu aspecte és disntinto, no són quadres plans, sinó que consten d'una sèrie de tubs de cristall posats en fila a través dels quals discorre la canonada del circuit hidràulic.

Aquests tubs de cristall estan tancats hermèticament i en el seu interior s'ha fet el buit. A causa de aquesta circumstància, la seva capacitat d'aïllament és molt més elevada que els col·lectors normals, i eleven l'aigua a una temperatura més elevada. S'utilitzen en casos distints: per a generar calefacció, quan l'orientació de la teulada no és propícia o quan es requereix una temperatura més elevada per a utilitzar l'aigua en processos industrials. En aquesta instal·lació s'han utilitzat col·lectors de tubs de buit

Idiomes
Segueix-nos