Instalaciones

Instal·lacions

En Soliclima tenim una àmplia experiència en el desenvolupament, instal·lació i manteniment de projectes basats en les energies renovables i l'eficiència energètica.

Perquè puguis conèixer millor els nostres productes i serveis, et convidem a consultar algunes de les instal·lacions que hem realitzat.

Instal·lacions Calderes de gasoli

Instal·lació destacada
Aigua calenta solar al Llobregat
Aigua calenta solar al Llobregat Energia solar al Llobregat Bomba hidráulica al Llobregat Plaques solars al Llobregat Calefacció solar al Llobregat Depòsit d'aigua solar en el Llobregat

Caldera de gasóil d'alt rendiment + aigua calenta solar + terra radiant en el Baix Llobregat

La terra radiant és el sistema més confortable que existeix com forma de calefacció i refrigeració. És semblat a les glòries utilitzades a Castella doncs funciona segons el mateix principi, encara que lògicament, és un sistema modern i tecnològicament d'allò més avançat.

Consisteix en un circuit hidràulic que circula sota el sòl de l'habitatge en forma de eses i a través del com circula un fluído que ha estat prèviament refrigerat o calefactado. La temperatura de treball del sòl radiant és molt més baixa que la del radiador degut al fet que, a cobrir una superfície tan gran, no necessita emetre la calor des d'un punt concret, com en el cas dels radiadors.

Altres avantatges respecte als radiadors són, per exemple, que no la calor és més homogéno i està més prop del cos. El radiador ha d'escalfar tot el volum de l'habitació, perquè és una superfície petita que no sempre queda prop del cos dels habitants, i a més la calor tendeix a pujar cap amunt, amb la qual cosa el sostre de l'habitació sempre està més calenta que el sòl, que és on ens trobem. En el cas del sòl radiant, la calor també tendeix a pujar cap amunt, però atès que cobreix tota la superfície de l'habitació, vam rebre la calor sempre estiguem on estiguem.

A més, el sòl radiant no es veu ni suposa un entrebanc a l'hora de col·locar els mobles o moure'ns per l'habitació.

Idiomes
Segueix-nos