Instalaciones

Instal·lacions

En Soliclima tenim una àmplia experiència en el desenvolupament, instal·lació i manteniment de projectes basats en les energies renovables i l'eficiència energètica.

Perquè puguis conèixer millor els nostres productes i serveis, et convidem a consultar algunes de les instal·lacions que hem realitzat.

Instal·lacions Terra radiant

Calefacció mitjançant terra radiant + Aigua calenta solar + bomba de calor a Alacant

Instal·lació amb bomba de calor aire aigua, per a terra radiant frio i calor i control d'humitat mitjançant suport de fancoils, producció de aigua calenta solar mitjançant bomba de calor amb l'avantatge que la bomba de calor disposa d'un C.O.P de 3,85, i l'escalfament de acs és mes econòmic, suport solar mitjançant dos col·lectors Soliclima, situats en l'exterior en forma de tendal.

Instal·lació destacada
Plaques solars en Rubí
Plaques solars en Rubí Climatització en Rubí Aigua calenta solar a Rubí

Climatització mitjançant bomba de calor reversible + aigua calenta mitjançant energia solar + sòl radiant a Rubí

En aquesta instal·lació disposàvem del desavantatge de de l'orientació de la teulada (aquest-oest), on era desaconsellable la utilització de plaques convencionals.

Com la instalción d'una placa convencional no seria efectiva, s'ha optat per instal·lar una placa amb tubs de buit, capaç d'arribar a temperatures superiors als 100ºC . La sala de màquines contava amb la seva corresponent acumulador i equip hidràulic. Per a la climatització al llarg de tot l'any es va instal·lar una bomba de calor reversible, és a dir, generadora tant de calor com de fred.

Idiomes
Segueix-nos