Instalaciones

Instal·lacions

En Soliclima tenim una àmplia experiència en el desenvolupament, instal·lació i manteniment de projectes basats en les energies renovables i l'eficiència energètica.

Perquè puguis conèixer millor els nostres productes i serveis, et convidem a consultar algunes de les instal·lacions que hem realitzat.

Instal·lacions Terra radiant

Suelo radiante Viladevall

Calefacció per terra radiant amb tub de copolímero de polipropileno

Terra radiant a Martorell

Copolímero de polipropileno sobre flassada tèrmica

Terra radiant a Rubí, Barcelona

Polipropileno reticulado sobri placa aïllant

Calefacció mitjançant terra radiant + Aigua calenta solar + bomba de calor a Alacant

Instal·lació amb bomba de calor aire aigua, per a terra radiant frio i calor i control d'humitat mitjançant suport de fancoils, producció de aigua calenta solar mitjançant bomba de calor amb l'avantatge que la bomba de calor disposa d'un C.O.P de 3,85, i l'escalfament de acs és mes econòmic, suport solar mitjançant dos col·lectors Soliclima, situats en l'exterior en forma de tendal.

Terra radiant + aigua calenta solar + caldera de gasóil d'alt rendiment al Baix Llobregat

La terra radiant és el sistema més confortable que existeix com forma de calefacció i refrigeració. És semblat a les glòries utilitzades a Castella doncs funciona segons el mateix principi, encara que lògicament, és un sistema modern i tecnològicament d'allò més avançat.

Climatització mitjançant bomba de calor reversible + aigua calenta mitjançant energia solar + sòl radiant a Rubí

En aquesta instal·lació disposàvem del desavantatge de de l'orientació de la teulada (aquest-oest), on era desaconsellable la utilització de plaques convencionals.

Terra radiant, Aigua i calefacció solar, i caldera de gasoli en Ribelles

Terra radiant + aigua calenta + calefacció solar + climatització a Garraf

L'energia solar pot ser aprofitada no només per a generar aigua calenta, sinó també per a donar suport el sistema de calefacció a l'hivern, la qual cosa repercuteix en un important estalvi de combustible fòssil.

Instal·lació destacada
Aigua calenta solar en el Llobregat
Aigua calenta solar en el Llobregat Energía solar al Llobregat Bomba hidràulica al Llobregat Plaques solars a Llobregat Calefacció solar al Llobregat Acumulador solar al Llobregat

Terra radiant + aigua calenta solar + caldera de gasóil d'alt rendiment al Baix Llobregat

La terra radiant és el sistema més confortable que existeix com forma de calefacció i refrigeració. És semblat a les glòries utilitzades a Castella doncs funciona segons el mateix principi, encara que lògicament, és un sistema modern i tecnològicament d'allò més avançat.

Consisteix en un circuit hidràulic que circula sota el sòl de l'habitatge en forma de eses i a través del com circula un fluído que ha estat prèviament refrigerat o calefactado. La temperatura de treball del sòl radiant és molt més baixa que la del radiador degut al fet que, a cobrir una superfície tan gran, no necessita emetre la calor des d'un punt concret, com en el cas dels radiadors.

Altres avantatges respecte als radiadors són, per exemple, que no la calor és més homogéno i està més prop del cos. El radiador ha d'escalfar tot el volum de l'habitació, perquè és una superfície petita que no sempre queda prop del cos dels habitants, i a més la calor tendeix a pujar cap amunt, amb la qual cosa el sostre de l'habitació sempre està més calenta que el sòl, que és on ens trobem.

En el cas del sòl radiant, la calor també tendeix a pujar cap amunt, però atès que cobreix tota la superfície de l'habitació, vam rebre la calor sempre estiguem on estiguem. A més, el sòl radiant no es veu ni suposa un entrebanc a l'hora de col·locar els mobles o moure'ns per l'habitació.

Idiomes
Segueix-nos