Instalaciones

Instal·lacions

En Soliclima tenim una àmplia experiència en el desenvolupament, instal·lació i manteniment de projectes basats en les energies renovables i l'eficiència energètica.

Perquè puguis conèixer millor els nostres productes i serveis, et convidem a consultar algunes de les instal·lacions que hem realitzat.

Instal·lacions Aigua calenta solar

Aigua calenta solar en Alicante

La sobreproducción d'aigua calenta que té lloc durant els mesos més calorosos de l'any pot aprofitar-se per a calefactar una piscina descoberta. En les imatges podem veure els col·lectors solars i el intercambiador per a la piscina. El intercambiador s'encarrega de transmetre al circuit d'aigua de la piscina la calor generarado pels col·lectors

Aigua calenta + calefacció + caldera de gas d'alt rendiment + climatització de piscina en Sant Cugat

En la tercera imatge veiem una part de la tornada invertida utilitzat en el camp solar; consisteix a estendre la canonada fins al col·lector més allunyat i començar a introduir l'aigua en ell, per a passar posteriorment al següent més proper i així successivament. D'aquesta forma s'elimina el problema de falta de pressió per a les últimes files de col·lectors si es comencés a injectar l'aigua primer en les files més properes.

Instal·lació destacada
Energia solar a Terrassa
Energia solar a Terrassa Climatizació de piscina a Terrassa Panells solars a Terrassa Instal·lació solar a Terrassa Calefacció solar a Terrassa Aigua calenta solar a Terrassa

Agua caliente y calefacción mediante energía solar; climatización de piscina descubierta en Terrassa

Aprofitar els excedents de calor per a climatizar la piscina de la casa

Si es decideixi instal·lar calefacció solar en l'habitatge i disposem d'una piscina, podem aprofitar els excedents de calor que tenim fora d'hivern per a climatizar l'aigua de la piscina, allargant d'aquesta forma la temporada de bany.

Idiomes
Segueix-nos