Instalaciones

Instal·lacions

En Soliclima tenim una àmplia experiència en el desenvolupament, instal·lació i manteniment de projectes basats en les energies renovables i l'eficiència energètica.

Perquè puguis conèixer millor els nostres productes i serveis, et convidem a consultar algunes de les instal·lacions que hem realitzat.

Instal·lacions Calefacció solar

Aigua calenta + calefacció solar + piscina coberta a Almería

L'energia solar també pot utilitzar-se per a climatizar una piscina coberta

Calefacció solar a Gandia

Energia solar per a la calefacció

Aigua calenta i calefacció mitjançant energia solar; climatització de piscina descoberta a Terrassa

Aprofitar els excedents de calor per a climatizar la piscina de la casa

Calefacció mitjançant energia solar a La Val d'Aran

Calefacció solar + caldera de pellets a Lleida

Optimitzar costos en energia

Calefacció solar i caldera de gasoli d'alt rendiment

Instal·lació de caldera en edifici unifamiliar

Aigua calenta + calefaccion solar + caldera gasoli alt rendiment

Existeixen dos tipus d'energia solar, fonamentalment.

Aigua calenta i calefacció solar amb terra radiant i caldera d'alt rendiment

En aquest edifici es va combinar l'energia solar tèrmica per a aigua calenta i calefacció amb la instal·lació d'un sistema de sòl radiant i una caldera d'alt rendiment.

Instal·lació destacada
Instal·lació solar a Lleida
Instal·lació solar a Lleida Caldera de pellets a Lleida Energia solar a Lleida

Calefacció solar + caldera de pellets a Lleida

Optimitzar costos en energia

Molts clients que tenen previst construir-se un habitatge unifamiliar ens demanen consell sobre l'estructuració del sistema energètic de la seva casa. Nosaltres recomanem sempre l'aprofitament de l'energia solar no només per a produir aigua calenta, que ara ja és obligatori per llei, sinó també per a la calefacció, atès que aportant una inversió un poc major ens assegurem un estalvi considerable de combustible al llarg de tota la vida de la instal·lació.

Com opcions de generació d'energia, vam recomanar sempre que sigui possible les calderes de pellets i les bombes de calor. Només com segona opció oferim les calderes de gas o gasoli d'alt rendiment, atès que les considerem menys ecològiques, a l'utilitzar combustibles fòssils. Els pellets són petites bolitas premsades d'un material semblant al serrín. Aquest material procedeix de deixalles forestals i residus de la indústria maderera.

És un sistema molt utilitzat en Centroeuropa, especialment a Àustria, i cada vegada més estès en el nostre país. Les bombes de calor no són molt conegudes pel gran públic, encara que són sistemes generadors d'energia d'alt rendiment. Bàsicament consisteixen en dispositius que conduïxen la calor d'un lloc a un altre. Per això són tan eficients, perquè l'electricitat que utilitzen la usen per a aquest transiego; l'energia que ens donen després per a la calefacció, no prové de l'electricitat, sinó de la calor que han extret d'altre lloc. Una nevera per exemple, és una bomba de calor no reversible, és a dir, que mou la calor en una sola adreça.

En aquest per ventura, extreuen la calor de l'interior de la nevera i l'expulsen a l'exterior a través dels tubs que tenen en la seva part del darrere. Veiem així, que no és que utilitzin l'electricitat per a produir fred; només mouen la calor. Una bona bomba de calor pot ser utilitzada per a cobrir el 100% de la demanda energètica d'un habitatge: pot produir aigua calenta, calefacció i refrigeració.

Idiomes
Segueix-nos