Instalaciones

Instal·lacions

En Soliclima tenim una àmplia experiència en el desenvolupament, instal·lació i manteniment de projectes basats en les energies renovables i l'eficiència energètica.

Perquè puguis conèixer millor els nostres productes i serveis, et convidem a consultar algunes de les instal·lacions que hem realitzat.

Instal·lacions Calefacció solar

Instal·lació destacada
Grup hidràulic solar
Grup hidràulic solar grup solar térmic

Calefacció solar i caldera de gasoli d'alt rendiment

Instal·lació de caldera en edifici unifamiliar

La millor forma d'optimitzar costos en la llar és realitzar un petit esforç inversor amb l'objecte de minimitzar el consum energètic. Aprofitar l'energia solar tèrmica és apostar pel cavall guanyador.

Qualsevol edifici construído abans de l'entrada en vigor del nou Codi Tècnic de l'Edificació en 2006 pot sol·licitar subvencions per a aprofitar aquesta energia. Mitjançant solar tèrmica pot generar-se o només aigua calenta, o només calefacció, o ambdues opcions simultàniament.

Quan s'usa només per a aigua calenta, podem contar amb que cobrirem aproximadament el 95% de la demanda d'energia utilitzada amb aquest fín al llarg de l'any. No obstant això, quan la utilitzem per a calefacció, les instal·lacions no s'optimitzen per a cobrir el 100% de la demanda a l'hivern, per motius tècnics, atès que seria una instal·lació de grans dimensions que només es aprovechría durant tres mesos a l'any, i que correria el perill de sobrecalentamiento a l'estiu.

Idiomes
Segueix-nos