Instalaciones

Instal·lacions

En Soliclima tenim una àmplia experiència en el desenvolupament, instal·lació i manteniment de projectes basats en les energies renovables i l'eficiència energètica.

Perquè puguis conèixer millor els nostres productes i serveis, et convidem a consultar algunes de les instal·lacions que hem realitzat.

Instal·lacions Aigües grises

Aigües grises en el Penedés

L'aigua és bàsica per a la nostra superviviencia

Aigües grises a Canyelles

L'aigua potable és una fracció mínima de l'aigua existent en el planeta Terra

Aigües grises a Castelldefels

Sistema de depuració i reutilización d'aigües grises AQUACYCLE 900L, amb capacitat de reciclatge de 600L dia.

Instal·lació de reciclatge d'aigües grises

Aparell per a reciclar les aigües grises de la casa

Instal·lació destacada
Instalació
Instalació Reciclaje de aguas grises Reciclaje de aguas grises Aprovechamiento de aguas grises reciclaje de agua en Barcelona Aprovechamiento de agua en Barcelona Aprovechamiento de los recursos hídricos Cómo reciclar agua Tratamiento de aguas en Barcelona Instaladores de reciclaje de aguas Instalación para reciclaje de aguas Reciclaje de aguas en Barcelona Reciclaje de aguas grises en Barcelona

Instal·lació de reciclatge d'aigües grises

Aparell per a reciclar les aigües grises de la casa

El canvi climàtic està conviertiendo la Península Ibèrica en un lloc més sec del que era. L'aigua és un recurs encara més valuós que el petroli, perquè sense ella no podem substitir. Per tant, és recomanable instal·lar alguna opció de reciclatge d'aigües en la casa.

Existeixen diverses opcions.
1. Es pot aprofitar l'aigua de pluja que cau sobre la nostra teulada. No és aigua potable, però pot utilitzar-se per a regar i per a usos en els quals no entri en contacte amb el nostre cos ni sigui ingerida.
2. Es poden reciclar les aigües negres. El seu ús òptim és el reg del jardí, perquè els tractaments que tenen no eliminen els fosfats ni els nitrats, que són substàncies usades tradicionalment com fertilitzants.
3. I finalment, poden aprofitar-se també les aigües grises, que és el tipus d'instal·lació que podem veure aquí.

Aquestes tres instal·lacions poden combinar-se en el mateix edifici, encara que els clients normalment només ens sol·liciten una d'elles, atès que usar els tres recursos els causaria superàvit d'aigua.

Idiomes
Segueix-nos