Instalaciones

Instal·lacions

En Soliclima tenim una àmplia experiència en el desenvolupament, instal·lació i manteniment de projectes basats en les energies renovables i l'eficiència energètica.

Perquè puguis conèixer millor els nostres productes i serveis, et convidem a consultar algunes de les instal·lacions que hem realitzat.

Instal·lacions Aigües grises

Aigües grises en el Penedés

L'aigua és bàsica per a la nostra superviviencia

Aigües grises a Canyelles

L'aigua potable és una fracció mínima de l'aigua existent en el planeta Terra

Aigües grises a Castelldefels

Sistema de depuració i reutilización d'aigües grises AQUACYCLE 900L, amb capacitat de reciclatge de 600L dia.

Instal·lació de reciclatge d'aigües grises

Aparell per a reciclar les aigües grises de la casa

Instal·lació destacada
Aigües grises al Penedés
Aigües grises al Penedés Reciclar aigua en el Penedés Instal·ladors d'aigües grises en el Penedés Bomba per a reciclatge d'aigües

Aigües grises en el Penedés

L'aigua és bàsica per a la nostra superviviencia

La necessitem per a beure, per a rentar-nos, per a cuinar, i per a regar els nostres cultius. Mai hem tingut en compte que l'aigua és un recurs natural que és limitat i hem de cuidar. Molts pous s'han assecat o s'han salat per un excés d'utilització d'aigua.

Per aquest motiu, com consumidors d'aigua podem posar el nostre òbol reciclant l'aigua de les nostres cases i aprofitant-la per a usos en els quals no és necessària l'aigua potable, per exemple, regar el jardí o omplir la cisterna del váter.

El reciclatge d'aigües grises consisteix a construir dos circuits hidràulics diferents en la casa. Una és la de l'aigua potable i l'altra és la de l'aigua reciclada. L'aigua de lavabos i dutxes es recull i se li dóna un tractament mitjançant làser. Queda totalment higienizada, encara que no es considera aigua potable, i es destina a neteges de tot tipus (cotxe, sòls, rentadora, etc), al reg de plantes i a l'omplert de la bomba del váter.

Idiomes
Segueix-nos