Instalaciones

Instal·lacions

En Soliclima tenim una àmplia experiència en el desenvolupament, instal·lació i manteniment de projectes basats en les energies renovables i l'eficiència energètica.

Perquè puguis conèixer millor els nostres productes i serveis, et convidem a consultar algunes de les instal·lacions que hem realitzat.

Instal·lacions Calefacció solar

Instal·lació d'aigua calenta i calefacció solar en edifici multivivienda de 3 altures

Instal·lació de ACS i calefacció per radiadors en edifici de 3 habitatges, caldera d'alt rendiment de gasoli, amb diposito de 1000L.

Caldera de gas d'alt rendiment + gua calent i calefacció solar amb sòl radiant per a guarderia en Barberá del Vallés

En aquest edifici es va combinar l'energia solar tèrmica per a aigua calenta i calefacció amb la instal·lació d'un sistema de sòl radiant i una caldera de condensació a gas.

Aigua calenta, calefacción solar

L'energia solar pot ser aprofitada no només per a generar aigua calenta, sinó també per a donar suport el sistema de calefacció a l'hivern, la qual cosa repercuteix en un important estalvi de combustible fòssil.

Aigua calenta + climatització en el Vallés

Els panells o col·lectors solars han de tenir una determinada inclinació per a absorver la major radiació possible del sol per a transformar-la en aigua calenta.

Aigua calenta i calefacció solar + caldera a gas a Madrid

En aquesta ocasió podem veure una instal·lació d'aigua calenta sanitària (ACS) per a un habitatge de 200 metres quadrats i 4 persones.

Aigua calenta solar i calefacció a Montserrat, Anoia

Energia solar tèrmica: la sala de màquines

Aigua calenta + calefacció solar + piscina coberta a Almería

L'energia solar també pot utilitzar-se per a climatizar una piscina coberta

Aigua calenta + calefacció + piscina en Boadilla del Monte, Madrid

Edifici unifamiliar de 200 m2 amb una família de 4 persones.

Instal·lació destacada

Aigua calenta + climatització en el Vallés

Els panells o col·lectors solars han de tenir una determinada inclinació per a absorver la major radiació possible del sol per a transformar-la en aigua calenta.

Aquesta inclinació ve determinada segons la zona geogràfica en la qual es trobi. També ha de tenir-se en compte que els panells solars debén d'orientar-se en la mesura del possible al sud (en l'hemisferi Nord) o al nord (en l'hemisferi Sud) per a tractar de rebre l'energia solar de la forma més directa possible i així obtenir un major rendiment.

Existeixen dos tipus principals d'energia solar. La tèrmica, que produïx una calor que pot aprofitar-se en qualsevol habitatge per a l'aigua calenta o per a la calefacció, i la fotovoltaica, que produïx electricitat i normalment només s'utilitza en plantes solars especialitzades en la producció d'energia o en habitatges i explotacions rurals allunyades de la xarxa elèctrica. Els noms dels panells de vegades induïxen a error. Panells o plaques solars poden ser tant fotovoltaics com tèrmics; un mòdul és sempre, no obstant això, fotovoltaic, i si parlem d'un col·lector, ens vam referir sempre a una placa solar tèrmica.

Telèfons:
Idiomes
Segueix-nos