Instalaciones

Instal·lacions

En Soliclima tenim una àmplia experiència en el desenvolupament, instal·lació i manteniment de projectes basats en les energies renovables i l'eficiència energètica.

Perquè puguis conèixer millor els nostres productes i serveis, et convidem a consultar algunes de les instal·lacions que hem realitzat.

Instal·lacions Calefacció solar

Instal·lació d'aigua calenta i calefacció solar en edifici multivivienda de 3 altures

Instal·lació de ACS i calefacció per radiadors en edifici de 3 habitatges, caldera d'alt rendiment de gasoli, amb diposito de 1000L.

Caldera de gas d'alt rendiment + gua calent i calefacció solar amb sòl radiant per a guarderia en Barberá del Vallés

En aquest edifici es va combinar l'energia solar tèrmica per a aigua calenta i calefacció amb la instal·lació d'un sistema de sòl radiant i una caldera de condensació a gas.

Aigua calenta, calefacción solar

L'energia solar pot ser aprofitada no només per a generar aigua calenta, sinó també per a donar suport el sistema de calefacció a l'hivern, la qual cosa repercuteix en un important estalvi de combustible fòssil.

Aigua calenta + climatització en el Vallés

Els panells o col·lectors solars han de tenir una determinada inclinació per a absorver la major radiació possible del sol per a transformar-la en aigua calenta.

Aigua calenta i calefacció solar + caldera a gas a Madrid

En aquesta ocasió podem veure una instal·lació d'aigua calenta sanitària (ACS) per a un habitatge de 200 metres quadrats i 4 persones.

Aigua calenta solar i calefacció a Montserrat, Anoia

Energia solar tèrmica: la sala de màquines

Aigua calenta + calefacció solar + piscina coberta a Almería

L'energia solar també pot utilitzar-se per a climatizar una piscina coberta

Aigua calenta + calefacció + piscina en Boadilla del Monte, Madrid

Edifici unifamiliar de 200 m2 amb una família de 4 persones.

Instal·lació destacada
Calefacció solar a l'Anoia
Calefacció solar a l'Anoia Plaques solars a Anoia Instal·lació solar a l'Anoia Energia solar a l'Anoia

Aigua calenta solar i calefacció a Montserrat, Anoia

Energia solar tèrmica: la sala de màquines

L'energia solar tèrmica no cobreix al 100% la demanda d'aigua calenta calefacció al llarg de tot l'any.

És necessari disposar d'un sistema auxiliar, com una caldera, que eleva la temperatura de l'aigua quan l'energia solar no arriba a aquest 100%. A més la instal·lació solar, sempre que no es tracti d'un termosifónico, és complexa i necessita d'una sala de màquines on instal·lar alguns dels seus components. En aquesta sala veiem en una imatge la caldera de gas, el dipòsit d'aigua -denominat acumulador perquè acumula la calor, funcionant com un termo-, el grup de bombament, que és l'aparell amb relojitos situat sobre el acumulador, els circuits hidràulics i els gots d'expansió.

Un got d'expansió serveix per a absorver el cabal de volum sobrant d'aigua quan a causa del calor, el volum augmenta. És així un sistema de seguretat del circuit hidràulic. Els gots d'expansió són els dipòsits petits que veiem en la imatge, dos blancs i un vermell, corresponents a diferents sistemes hidràulics.

Telèfons:
Idiomes
Segueix-nos