Instalaciones

Instal·lacions

En Soliclima tenim una àmplia experiència en el desenvolupament, instal·lació i manteniment de projectes basats en les energies renovables i l'eficiència energètica.

Perquè puguis conèixer millor els nostres productes i serveis, et convidem a consultar algunes de les instal·lacions que hem realitzat.

Instal·lacions Calefacció solar

Instal·lació d'aigua calenta i calefacció solar en edifici multivivienda de 3 altures

Instal·lació de ACS i calefacció per radiadors en edifici de 3 habitatges, caldera d'alt rendiment de gasoli, amb diposito de 1000L.

Caldera de gas d'alt rendiment + gua calent i calefacció solar amb sòl radiant per a guarderia en Barberá del Vallés

En aquest edifici es va combinar l'energia solar tèrmica per a aigua calenta i calefacció amb la instal·lació d'un sistema de sòl radiant i una caldera de condensació a gas.

Aigua calenta, calefacción solar

L'energia solar pot ser aprofitada no només per a generar aigua calenta, sinó també per a donar suport el sistema de calefacció a l'hivern, la qual cosa repercuteix en un important estalvi de combustible fòssil.

Aigua calenta + climatització en el Vallés

Els panells o col·lectors solars han de tenir una determinada inclinació per a absorver la major radiació possible del sol per a transformar-la en aigua calenta.

Aigua calenta i calefacció solar + caldera a gas a Madrid

En aquesta ocasió podem veure una instal·lació d'aigua calenta sanitària (ACS) per a un habitatge de 200 metres quadrats i 4 persones.

Aigua calenta solar i calefacció a Montserrat, Anoia

Energia solar tèrmica: la sala de màquines

Aigua calenta + calefacció solar + piscina coberta a Almería

L'energia solar també pot utilitzar-se per a climatizar una piscina coberta

Aigua calenta + calefacció + piscina en Boadilla del Monte, Madrid

Edifici unifamiliar de 200 m2 amb una família de 4 persones.

Instal·lació destacada

Instal·lació d'aigua calenta i calefacció solar en edifici multivivienda de 3 altures

Instal·lació de ACS i calefacció per radiadors en edifici de 3 habitatges, caldera d'alt rendiment de gasoli, amb diposito de 1000L.

Sistema de regulació de calefacció descentralitzada per habitatge, cada usuari selecciona la seva temperatura ideal, i el consum de gasoli es factura segons consum per habitatge, amidat per calorímetros. 8 col·lectors Sonnenkraft SK 500N. Tota la instal·lació es troba en la terrassa.

Fins a no fa molt, l'energia solar tot just era utilitzada en els blocs de cases, però després de l'aprovació del Codi Tècnic de l'Edificació en 2006, la seva instal·lació és obligada en tot edifici de nova construcció. En Andalusia la legislació fins i tot obliga a la seva instal·lació als hospitals ja existents. Encara que l'edifici ja estigui construído, pot beneficiar-se igualment de l'energia solar aprofitant fins i tot la possibilitat de sol·licitar ajudes econòmiques a l'autonomia corresponent.

Telèfons:
Idiomes
Segueix-nos