Instalaciones

Instal·lacions

En Soliclima tenim una àmplia experiència en el desenvolupament, instal·lació i manteniment de projectes basats en les energies renovables i l'eficiència energètica.

Perquè puguis conèixer millor els nostres productes i serveis, et convidem a consultar algunes de les instal·lacions que hem realitzat.

Instal·lacions Geotèrmia

Instal·lació geotérmica a Orense

La geotermia és una de les energies renovables a la nostra disposició

Instal·lació destacada
Geotermia a Ourense
Geotermia a Ourense Energía geotérmica a Ourense Instal·lació geotérmica a Ourense Climatització a Ourense

Instal·lació geotérmica a Orense

La geotermia és una de les energies renovables a la nostra disposició

Existeixen diversos tipus d'aprofitament de la geotermia. En llocs on existeixen geisers o aigües termals, pot utilitzar-se en calor de la terra a nivell industrial.

Però per al seu ús domèstic no és necessari que el subsòl tingui unes característiques excel·lents. Expliquem el seu funcionament.

La calefacció o refrigeració domèstiques mitjançant l'ús de la geotermia es basa en la utilització d'una bomba de calor geotérmica. En l'apartat de climatització fem una descripció més detallada del funcionament d'una bomba de calor. Aquí ens limitarem a dir que és un dispositiu d'alta eficiència degut al fet que l'energia que la consumeix no la utilitza directament per a produir la calefacció (o refrigeració) sinó per a moure la calor d'un lloc a un altre. Normalment la bomba de calor, de la qual l'aire condicionat és un exemple, realitza de calor amb l'aire del carrer; però en el cas de la bomba geotérmica, l'intercanvi es fa amb el subsòl, que oferix millors temperatures (uns 15ºC al llarg de tot l'any). És evident que a l'hivern és més fàcil 'treure calor' d'aquests 15º que oferix el subsòl que de la temperatura de l'aire del carrer, que serà més baixa.

Idiomes
Segueix-nos