Instalaciones

Instal·lacions

En Soliclima tenim una àmplia experiència en el desenvolupament, instal·lació i manteniment de projectes basats en les energies renovables i l'eficiència energètica.

Perquè puguis conèixer millor els nostres productes i serveis, et convidem a consultar algunes de les instal·lacions que hem realitzat.

Instal·lacions Climatització

Climatització mitjançant bomba de calor a Orense

La bomba de calor és un dispositiu d'alta eficiència que serveix tant per a calefactar com per a refrigerar

Climatització en habitatge mitjançant bomba de calor

Instal·lació amb bomba de calor aire aire per a climatizar habitatge de 120m2 . Es tracta d'un sistema Air - Zone

Climatització mitjançant bomba de calor aire-aire a Elda(Alacant)

Instal·lació amb bomba de calor aire-aire per a un habitatge unifamiliar amb sistema de purificació.

Terra radiant + climatització mitjançant bomba de calor integral + aigua calentes solar

Aquesta bomba de calor produïx aigua calenta i calefacció per a tota la casa, pel que no és necessari disposar d'una caldera

Climatització + bomba de calor + aigua calenta solar + terra radiant a Alacant

Instal·lació amb bomba de calor aire aigua, per a sòl radiant frio i calor i control d'humitat mitjançant suport de fancoils, producció de ACS mitjançant bomba de calor amb l'avantatge que la bomba de calor disposa d'un C.O.P de 3,85, i l'escalfament de acs és mes econòmic, suport solar mitjançant dos col·lectors Soliclima, situats en l'exterior en forma de tendal.

Climatització mitjançant bomba de calor reversible + Fancoils + Aigualeix calenta solar + en Segur de Calafell, Tarragona

En què consisteix la bomba de calor

Climatització per a escola pública amb fancoils hexagonales + aigua calenta solar + en Sant Quirze, Barcelona

Instal·lació de 20 col·lectors en escola pública per a l'aprofitament de ACS. L'aprofitament de l'energia solar tèrmica és especiamente indicada per a institucions col·lectives amb ús d'aigua calenta, tals com escoles, centres cívics, residències de la tercera edat, etc...

Climatització de piscina + aigua calenta solar per a 4 persones

La falta d'espai en la teulada va conduir a col·locar les plaques en el jardí; fossin col·locades calculant que mai donés ombra sobre les mateixes.

Instal·lació destacada
Col·lector solar
Col·lector solar Fancoil

Climatització mitjançant bomba de calor reversible + Fancoils + Aigualeix calenta solar + en Segur de Calafell, Tarragona

En què consisteix la bomba de calor

Per a la climatització al llarg de tot l'any es va instal·lar una bomba de calor reversible, generadora tant de calor com de fred. L'aparell emissor és un fancoil, que ho travessen una sèrie de tubs pels quals discorre aigua calenta a l'hivern, i freda a l'estiu. Un ventilador intern emet la calor o el fred a l'ambient. La bomba de calor és un dispositiu d'alta eficiència que serveix tant per a refrigerar com per a calefactar, i també pot utilitzar-se per a l'aigua calenta de la casa. Un exemple de bombes de calor són l'aire condicionat i les neveres, encara que la millor forma d'aprofitar la seva eficiència és usar-lo com sistema generador principal de l'energia de l'habitatge.

Una bomba de calor genera fins a 5 unitats d'energia per cada unitat d'energia consumida (electricitat). Això es deu al fet que mou la calor d'un lloc a un altre. Per exemple, per a calefactar, pot absorver calor de l'exterior de la casa - i encara que sembli sorprenent, pot absober calor encara que en l'exterior la temperatura baixi de zero graus-. Parell que ens fem una idea, una caldera convencional produïx menys d'una unitat d'energia per cada unitat consumida per a funcionar.

Fins a fa poc, la societat occidental no li ha donat molta importància a aquest tipus d'eficiència energètica, però l'actual crisi mundial, la pujada dels preus de petroli, el canvi climàtic i la conscienciació generalitzada de la societat i de les institucions fan preveure que aquest tipus de dispositius té un gran futur davant si.

Idiomes
Segueix-nos