Instalaciones

Instal·lacions

En Soliclima tenim una àmplia experiència en el desenvolupament, instal·lació i manteniment de projectes basats en les energies renovables i l'eficiència energètica.

Perquè puguis conèixer millor els nostres productes i serveis, et convidem a consultar algunes de les instal·lacions que hem realitzat.

Instal·lacions Calefacció solar

Aigua calenta solar + calefaccion solar a Tarragona

L'energia solar és una mica més que una sèrie de plaques sobre la teulada. En aquestes imatges podem apreciar algunes de les interiodades menys conegudes d'aquest tipus d'instal·lacions

Calefacció solar + aigua calenta mitjançant energia solar + climatització de piscina a l'Empordá

Resultats d'una enquesta de la OCU sobre la satisfacció dels usuaris de l'energia solar

Instal·lació destacada
Mantenimiento de energía solar en el Empordá
Mantenimiento de energía solar en el Empordá Reparación de energía solar en el Empordá Instalación de energía solar en el Empordá Instalaciones de energía solar en el Empordá Sistema solar en el Empordá

Calefacció solar + aigua calenta mitjançant energia solar + climatització de piscina a l'Empordá

Resultats d'una enquesta de la OCU sobre la satisfacció dels usuaris de l'energia solar

La OCU ha realitzat una enquesta entre 4.000 dels seus socis a nivell europeu, tots els quals usaven algun tipus d'energia solar tèrmica.

Segons els resultats, la major part d'ells es van informar abans de procedir a la instal·lació, però van recórrer en la seva major part a coneguts i als propis instal·ladors, quedant les institucions oficials en últim lloc, una mica curiós, perquè també són les quals els oferia més confiança.

Gairebé la meitat de les persones que van respondre l'enquesta van rebre algun tipus de subvenció, i gairebé la tercera part d'ells asseguren estar més satisfets amb la instal·lació del que es van imaginar al principi. Un 87% assegura que recomana l'ús de l'energia solar, i de nou gairebé la meitat voldria ampliar la seva instal·lació.

Com a conseqüència, la OCU assegura que qui proven l'energia solar, la recomanen.

Idiomes
Segueix-nos