Instalaciones

Instal·lacions

En Soliclima tenim una àmplia experiència en el desenvolupament, instal·lació i manteniment de projectes basats en les energies renovables i l'eficiència energètica.

Perquè puguis conèixer millor els nostres productes i serveis, et convidem a consultar algunes de les instal·lacions que hem realitzat.

Instal·lacions Estufes de pellets

Estufas de pellets en Ourense

Què són els pellets

Instal·lació destacada
Estufes de pellets a Galicia
Estufes de pellets a Galicia Estufes de pellets

Estufas de pellets en Ourense

Què són els pellets

Els pellets són un material de forma cilíndrica fabricat a partir de materials de deixalla provinents de la neteges de boscos i de la indústria maderera. Tots aquestes deixalles es converteixen en encenalls per al seu posterior premsat, resultant un material deshumidificado fàcil de transportar i net d'emmagatzemar.

Aquestes estufes estan dissenyades especialment pensant en la utilització d'aquest combustible, que té un cost d'uns 20 cèntims d'euro fora de temporada. Disposen d'un dipòsit gran que deriva els pellets de forma automàtica cap a la càmera de combustió a mesura que resulta necessari.

Una estufa d'aquest tipus no és com una estufa elèctrica; el seu poder calorífico és una mica menor que una caldera, i poden calefactar grans espais. De fet, si s'utilitza en una casa petita o en un pis, el seu efecte pot notar-se en les habitacions circumdants. El que sí cal tenir en compte a l'hora de decidir-se per una calefacció d'aquest tipus, és que necessita una sortida de fums, i que convé disposar d'espai per a emmagatzemar el pellet si volem poder comprar-lo en temporada baixa obtenint així els millors preus.

Idiomes
Segueix-nos