Instalaciones

Instal·lacions

En Soliclima tenim una àmplia experiència en el desenvolupament, instal·lació i manteniment de projectes basats en les energies renovables i l'eficiència energètica.

Perquè puguis conèixer millor els nostres productes i serveis, et convidem a consultar algunes de les instal·lacions que hem realitzat.

Instal·lacions Fotovoltaica autónoma

Autònoma sobre masteler en vivenda habitual Caudete (Albacete)

Es tracta d'una instal·lació fotovoltaica autònoma sobre masteler per a un habitatge d'ús habitual en Caudete (Albacete).

Pèrgola amb plaques fotovoltaiques Tarragona

Instal·lació fotovoltaica autònoma per a habitatge unifamiliar d'ús continu, composta per 6 plaques de 150 Wp, un regulador solar, bateries estacionàries de 1200 A a 24 V.

Fotovoltaica aïllada en habitatge d'ús continu Albacete

Instal·lació solar fotovoltaica autònoma realitzada en una granja d'Albacete.

Sistema híbrid eòlic i solar per a instal·lació agrícola Palamós(Girona)

Instal·lació fotovoltaica híbrida alimentada mitjançant energia solar i eòlica per a ús agrícola. Es combina 1 placa fotovoltaica de 125 Wp amb un aerogenerador de 400 Wp. També s'inclouen un regulador solar, 6 bateries de 680 A, un inversor 1500 W i un regulador de 20 A.

Fotovoltaica aïllada per a habitatge Sant Pere de Ribes(Barcelona)

Es tracta d'una instal·lació fotovoltaica autònoma per a un habitatge a Sant Pere de Ribes. La potència instal·lada és de 2,34 kWp per a un consum mig de 5,82 kWh/dia.

Fotovoltaica autònoma a Lleida

Es tracta d'una segona residència per a ús de caps de setmana i vacances i s'ha procedit a ampliar el camp fotovoltaic per a poder deixar la nevera connectada durant la setmana.

Fotovoltaica autònoma en Perelló

Fotovoltaica autònoma en Perelló

Instal·lació destacada
Instal·lació fotovoltaic a Lleida
Instal·lació fotovoltaic a Lleida Inversor solar a Lleida

Fotovoltaica autònoma a Lleida

Es tracta d'una segona residència per a ús de caps de setmana i vacances i s'ha procedit a ampliar el camp fotovoltaic per a poder deixar la nevera connectada durant la setmana.

Lugar de la instalación: ALMENAR – LLEIDA

Descripción de la instalación (ubicación, dimensiones, etc.): Instalación de 8 módulos fotovoltaicos Kyocera 130 GHT-2 sobre cubierta. Se han instalado también un regulador , 12 baterías y un inversor.

Año de instalación: AGOSTO 2008

Tipo de aplicación (unifamiliar, plurifamiliar, edificio, etc.): unifamiliar. Se trata de una segunda residencia para uso de fines de semana y vacaciones y se ha procedido a ampliar el campo fotovoltaico para poder dejar la nevera conectada durante la semana.

Potencia de la instalación: 1040Wp.

Consumo medio:2,2 Kw/h

Sistemas de apoyo (grupo electrógeno): SI (el que tenía el cliente)

Delegación: SOLICLIMA LLEIDA

Idiomes
Segueix-nos