Instalaciones

Instal·lacions

En Soliclima tenim una àmplia experiència en el desenvolupament, instal·lació i manteniment de projectes basats en les energies renovables i l'eficiència energètica.

Perquè puguis conèixer millor els nostres productes i serveis, et convidem a consultar algunes de les instal·lacions que hem realitzat.

Instal·lacions Geotèrmia

Instal·lació de bomba geotérmica en Guipuzkoa

Etapes d'una instal·lació geotérmica de llaç vertical

Instal·lació geotérmica llaç horitzontal en Xativa, València

Instal·lació geotérmica llaç horitzontal en Xativa, València

Instal·lació geotérmica llaç vertical a Bigues i Riells, Barcelona

Instal·lació mitjançant llaç vertical. S'ha usat la maquinària adequada per a realitzar els forats verticals per on s'introduïx el tub geotérmico.

Climatització mitjançant geotermia i sòl radiant en hotel Teberga a Astúries

Algunes empreses, especialment del sector hostelero, ja s'han adonat dels enormes avantatges que suposa l'aprofitament d'aquesta energia renovable

Bomba de calor geotérmica a Altafulla (Tarragona)

Bomba de calor geotérmica amb potència calefacció de 29,5KW. Instal·lació solar tèrmica per a ACS amb una placa VK25 (tubs de buit).

Geotermia en el Baix Llobregat, Barcelona

Subvencions per a l'energia geotérmica

Geotermia a Figueres

Geotermia baix fonaments

Instal·lació d'energia geotérmica a Castelldefels

L'energia geotérmica és una de les energies renovables que reben subveciones per part de les autonomies.

Instal·lació destacada
Instal·lació geotérmica a Tarragona
Instal·lació geotérmica a Tarragona Energia geotermica a Tarragona Bomba geotermica a Tarragona Geotermia a Tarragona Instal·ladors de geotermica a Tarragona

Bomba de calor geotérmica a Altafulla (Tarragona)

Bomba de calor geotérmica amb potència calefacció de 29,5KW. Instal·lació solar tèrmica per a ACS amb una placa VK25 (tubs de buit).

Intercambiador vertical de 4 pous de 85 metres. L'energia geotérmica pot aprofitar-se a nivell industrial, però per a això és necessària l'existència d'una forta font de calor en el subsòl. S'utilitza, per exemple, en zones de geiséres o zones volcàniques. A un nivell menor, els banys termals també aprofiten aquest tipus d'energia. Les instal·lacions domèstiques funcionen d'altra forma. No necessiten que existeixi un focus de calor en el subsòl; a l'ésser de poca potència, és suficient aprofitar la característica del subsòl que manté estable la seva temperatura al llarg de tot l'any. Per a aprofitar aquesta característica, s'utilitza una bomba de calor especial per a aquest tipus d'instal·lacions, denominada bomba de calor geotérmica, que funciona seguint els mateixos principis que una bomba de calor convencional, és a dir, movent la calor d'un lloc a un altre. És a dir, una bomba de calor,quan es tracta de calefactar, absorve la calor de l'exterior. Quan volem refrigerar, el que fem és expulsar a l'exterior la calor que tenim en l'interior de l'habitatge. Normalment aquest intercanvi de calor es produïx amb l'aire extern, però realitzar l'intercanvi amb el subsòl resulta molt més eficient que fer-lo amb l'aire, precisament per aquesta caracterítistica que hem nomenat que el subsòl manté la temperatura homogènia durant tot l'any.

Idiomes
Segueix-nos