Instalaciones

Instal·lacions

En Soliclima tenim una àmplia experiència en el desenvolupament, instal·lació i manteniment de projectes basats en les energies renovables i l'eficiència energètica.

Perquè puguis conèixer millor els nostres productes i serveis, et convidem a consultar algunes de les instal·lacions que hem realitzat.

Instal·lacions Fotovoltaica de venda a xarxa

Instal·lació destacada
Energia solar a Rupit Pruit
Energia solar a Rupit Pruit Fotovoltaica a Osona Plaques solars a Osona Instal·lació solar a Osona Solar fotolvotaica a osona Horta solar fotovoltaic a Osona Instala·laciófotovoltaica de 100 kW a osona Instala·ladors solars a Osona Panel solar fotovoltaic a osona Placa solar fotovoltaica a Osona Plaques solars fotovoltaiques a Osona Modul fotovoltaic a Osona Moduls fotovoltaiques a osona Energia solar a Osona

Fotovoltaica de venda a xarxa 100 KW a Rupit - Pruit (Osona)

Vendre electricitat a la companyia elèctrica mitjançant hortes solars

Les instal·lacions fotovoltaiques denominades 'hortes solars' van viure un boom a Espanya durant els últims anys. Ara ja no sembla tan clar que el ritme de construcció d'aquest tipus de plantes continua la mateixa marxa, atès que ha canviat el seu règim legal, sofrint una major limitació que altre tipus d'instal·lacions; es preve que els capitals interessats en aquest tipus d'inversió es derivin cap a les instal·lacions sobre teulades industrials, que és el que el govern espanyol pretén ara fomentar més dintre del sector fotovoltaic, per diversos motius. Un d'ells és evitar l'especulació que va viure el sector, que va rebre unes inversions que fugien del món immobiliari, en plena crisi. La segona és que més que enmig del camp, on és necessari estendre la xarxa elèctrica, el més lògic és aprofitar les teulades de les naus industrials per a dedicar-los a aquest fín, i que asseguren una connexió de xarxa prou potent com per a bolcar l'electricitat produïda.

Idiomes
Segueix-nos