Instalaciones

Instal·lacions

En Soliclima tenim una àmplia experiència en el desenvolupament, instal·lació i manteniment de projectes basats en les energies renovables i l'eficiència energètica.

Perquè puguis conèixer millor els nostres productes i serveis, et convidem a consultar algunes de les instal·lacions que hem realitzat.

Instal·lacions Caldera de gasoli de baixa temperatura

Aigua calenta + calefaccion solar + caldera gasoli alt rendiment

Existeixen dos tipus d'energia solar, fonamentalment.

Aigua calenta i calefacció solar amb terra radiant i caldera d'alt rendiment

En aquest edifici es va combinar l'energia solar tèrmica per a aigua calenta i calefacció amb la instal·lació d'un sistema de sòl radiant i una caldera d'alt rendiment.

Instal·lació destacada

Aigua calenta + calefaccion solar + caldera gasoli alt rendiment

Existeixen dos tipus d'energia solar, fonamentalment.

Una és l'energia solar tèrmica, que produïx calor, i l'altra és l'energia solar fotovoltaica, que genera electricitat. En l'àmbit domèstic, la més utilitzada és la primera.

La instal·lació consta d'un acumulador, la caldera de gasoli de baixa temperatura, el grup de bombament i el got d'expansió. Les calderes de gasoli de baixa temperatura mitjançant un dispositiu especial, expulsen el fum a una temperatura més baixa, aprofitant aquesta calor per a elevar la temperatura de l'aigua, per la qual cosa el seu rendiment és més elevat que les calderes convencionals, usant la mateixa quantitat de combustible.

Idiomes
Segueix-nos