Energia Eòlica

Energia Eòlica

L'energia eòlica és l'energia que genera el vent i que pot ser aprofitada directament o ser transformada com energia elèctrica. Es pot aplicar aquesta energia a gran escala, sent una de les més productives dintre de les renovables, o bé en petites instal·lacions. L'energia eòlica és actualment l'energia renovable amb major creixement i representa ja una gran part de la producció elèctrica.

Venda d'electricitat a la companyia elèctrica

L'experiència amb diferents tipus d'energies renovables ens permet dissenyar i orientar una instal·lació eòlica perquè es pugui vendre la major quantitat d'energia. Per això, només utilitzem els millors equips i els quals millor s'ajusten a les condicions de cada instal·lació. D'aquesta manera ens vam assegurar que obtenir el major rendiment ajustant el cost de la instal·lació al màxim.

Invertir en una instal·lació eòlica connectada a xarxa pot ser un bon negoci, ja que el govern bonifica el kWh venut pagant-lo a 575% del cost de compra base si la potència instal·lada és menor a 100 kWp, i a 300% si la potència és major. Les lleis actuals obliguen a bonificar l'energia elèctrica venuda durant els pròxims 25 anys. Així s'amortitza molt més ràpid la inversió inicial, aconseguint sustanciosos beneficis en el futur.

La finalitat de connectar a la xarxa elèctrica una instal·lació eòlica és poder vendre tota la producció. Així progressivament, el percentatge d'energia neta que es consumeix de la xarxa s'anirà ampliant. Connectant una instal·lació eòlica a la xarxa elèctrica convencional aconseguim convertir-la en una petita central productora. El govern obliga a les grans companyies elèctriques a comprar l'energia produïda i a distribuir-la en el mercat. Així aconseguirem que els usuaris puguin consumir de la xarxa una part d'energia que prové de fonts renovables. El preu de venda de l'energia produïda està subvencionat i arriba fins a 5,75 vegades el preu base.

Idiomes
Segueix-nos