Tractament d'aigües

Tractament d'aigües

L'aigua és un recurs agotable i vital, per això és imprescindible fer un ús adequat i buscar alternatives que ens permetin beneficiar el medi ambient alhora que estalviar. Des de Soliclima oferim diferents sistemes d'aprofitament d'aigües, basats en tecnologia alemanya, que són compatibles entre si. L'estalvi pot arribar a el 80% del total al llarg de l'any.

Descalcificació d'aigües

L'aigua que ens arriba a casa que prové directament de la xarxa pública de subministrament, presenta calç i altres substàncies que poden ser perjudicials per al nostre cos. La depuració d'aigua ens aportarà estalvi d'energia, augment del rendiment i durada dels electrodomèstics.

Hi ha altres factors també importants, com poden ser la major facilitat per a mantenir la neteja en la casa, i a nivell de salut, evitar l'aspror de la pell i gaudir d'una pell més tersa i un cabell més brillant sense necessitat d'usar cosmètics.

Entre altres problemes, la calç pot generar calcificació: acumulació de calç que pot afectar a qualsevol electrodomèstic i provoca que les resistències necessitin un consum d'energia superior per a poder realitzar les seves funcions.

L'acumulació de calç també pot provocar taques de calç en els sanitaris o en la grifería, així com incrustacions en les canonades, en els sanitaris. Això comporta la necessitat de realitzar reparacions constants.

Les característiques del nostre producte IonFilter són:

- Respectuós amb el medi ambient a l'usar entre un 40 i un 50% menys de sal regenerante i fins a un 65% menys d'aigua que un equip convencional.

- Garantia més àmplia del mercat: 3 anys per a l'electrònica, 3 per a mobles i dipòsits, 10 per a ampolla, 5 per al cos de vàlvules i un per a la resta dels components.

- Disposa de programadors intel·ligents que optimitzen el consum de sal regenerante i aigua en el rentat.

- La regeneració contra corrent reduïx fins al 50% de sal regenerante.


 

Idiomes
Segueix-nos