Tractament d'aigües

Tractament d'aigües

L'aigua és un recurs agotable i vital, per això és imprescindible fer un ús adequat i buscar alternatives que ens permetin beneficiar el medi ambient alhora que estalviar. Des de Soliclima oferim diferents sistemes d'aprofitament d'aigües, basats en tecnologia alemanya, que són compatibles entre si. L'estalvi pot arribar a el 80% del total al llarg de l'any.

Tractament d'aigües residuals

Les aigües residuals o negres són les procedents del desguàs de la cuina o del váter. Segons la FAO, són especialment eficaces per al reg.

La nostra actual legislació no permet tenir fosses sèptiques sense sistema de filtraje. Amb nostre AquaChamp no necessitarà una depuradora, doncs el sistema inclou ja una adaptable a qualsevol tipus de fossa sèptica.La nostra actual legislació no permet tenir fosses sèptiques sense sistema de filtraje. Amb nostre AquaChamp no necessitarà una depuradora, doncs el sistema inclou ja una adaptable a qualsevol tipus de fossa sèptica. En només 8 hores, el sistema aconsegueix un 99% de resultats en l'aigua utilitzada, gràcies al dispositiu de depuració biològica, el que fa perfectament possible usar-la quan no és imprescindible utilitzar aigua potable. AquaChamp és un producte alemany, i el seu fabricant té un equip d'investigadors propi, connectat amb les millors universitats alemanyes. Cadascun dels productes és controlat sistemàticament abans de ser venuts. Algunes de les seves característiques són:

La nostra actual legislació no permet tenir fosses sèptiques sense sistema de filtraje. Amb nostre AquaChamp no necessitarà una depuradora, doncs el sistema inclou ja una adaptable a qualsevol tipus de fossa sèptica.

En només 8 hores, el sistema aconsegueix un 99% de resultats en l'aigua utilitzada, gràcies al dispositiu de depuració biològica, el que fa perfectament possible usar-la quan no és imprescindible utilitzar aigua potable.

AquaChamp és un producte alemany, i el seu fabricant té un equip d'investigadors propi, connectat amb les millors universitats alemanyes. Cadascun dels productes és controlat sistemàticament abans de ser venuts. Algunes de les seves característiques són:

  • No desprèn dolentes olors
  • El sistema és controlat de forma automàtica
  • Es poden obtenir mostres de manera senzilla
  • Disposa d'un stand by per a estalviar energia

Funcionament del sistema de reciclat

Primera càmera

  • En aquesta primera càmera s'acumulen les aigües residuals de l'habitatge
  • La separació no és química, és mecànica, gràcies a la diferència de densitats entre les matèries, dipositant-se en el fons les substàncies més gruixudes.

Segunda càmera

També pot utilitzar-se com dipòsit acumulador de les aigües residuals

A més, s'acumula aquí el llot romanent, és a dir, la substància resultat de la tercera càmera

Tercer càmera

És on té lloc el procés de tractament biològic en si. Aquest tractament es realitza en tres fases:

  1. Injecció: en la primera fase, es remou el fang per a activar els microorganismes i es recullen les partícules en suspensió, enviant-les a la segona càmera.
  2. Sedimentació: en la segona càmera, es deixa reposar el fang perquè la matèria caigui al fons. És un nou procés de decantació, mantiéndose l'aigua depurada en la part superior del dipòsit.
  3. Bombament: aquí es bomba l'aigua depurada sorgida d'aquest procés i es comença un nou cicle complet.

Elements de la instal·lació

Tot l'equipament necessari està dintre d'una carcassa cridada Aqua-Champ de petita grandària, que s'instal·la en una fossa sèptica DIN 4034. Si no disposa d'una fossa d'aquest tipus, nosaltres podem proporcionar-li una.

Reg amb aigües residuals tractades

La FAO assegura que utilitzar aigües reciclades d'aquesta manera no només no és perillós -sempre que les aigües hagin estat correctament tractades-, sinó que és fins i tot beneficiós, ja que aquest sistema no elimina de l'aigua elements minerals que són fertilitzants per si mateixos, tals com el potasi, el fòsfor o el nitrogen.

Altre avantatge és que si aquesta aigua s'usa per al reg, s'evitaran els problemes que pot comportar l'abocament de grans quantitats d'aquestes substàncies en rius i mars.

Idiomes
Segueix-nos