Instalaciones

Instal·lacions

En Soliclima tenim una àmplia experiència en el desenvolupament, instal·lació i manteniment de projectes basats en les energies renovables i l'eficiència energètica.

Perquè puguis conèixer millor els nostres productes i serveis, et convidem a consultar algunes de les instal·lacions que hem realitzat.

Instal·lacions Aigües pluvials

Caldera de pellets en Gavá

La biomassa és una opció més dintre de les renovables. Amb biomassa ens referim a tots les deixalles d'origen biològic que poden reutilitzar-se per a generar energia.

Caldera de pellets a Gipuzkoa

Calefactar amb una caldera de pellets pot estalviar-nos fins a 1.370 euros anuals, amb el que en un màxim de quatre anys haurien amortitzat la inversió per l'adquisició de la caldera.

Caldera de biomasa

Instal·lació de Caldera de pellets en habitatge unifamiliar per a calefacció mitjançant radiadors

Instal·lació destacada
Caldera de pellets a Barcelona
Caldera de pellets a Barcelona Caldera de pellets a Gavá Instal·ladors de calderes de pellets Instal·lación de calderes de pellets

Caldera de pellets en Gavá

La biomassa és una opció més dintre de les renovables. Amb biomassa ens referim a tots les deixalles d'origen biològic que poden reutilitzar-se per a generar energia.

Per exemple, alguns agricultors utilitzen deixalles de les seves collites per a cremar-los en estufes o calderes especialitzades; les peles de les ametlles o els ossos d'oliva són alguns dels residus que poden aprofitar-se per a calefactar a través de la seva combustió.

Per a l'usuari domèstic el més còmode, ja que sol ser urbícola i no té accés senzill a aquestes matèries, adquirir una caldera de pellets. Els pellets són petites càpsules d'un material comprimit semblança al serrín, fabricat a partir de residus forestals i de la indústria maderera.

També existeix l'opció d'instal·lar una estufa que funcioni mitjançant pellets.

La instal·lació que mostren les imatges també aprofita l'energia solar per a generar aigua calenta.

Idiomes
Segueix-nos